Professionele foto's
Studio of op locatie
Hoogwaardige kwaliteit

Leer WV Productions beter kennen!

Ondernemen en een eigen bedrijf starten was altijd een grote wens van me. Ik moest alleen eerst uitvinden waar mijn passie lag, zodat mijn onderneming kans van slagen heeft. Na mijn opleiding aan het CIOS in Haarlem, waar de focus lag op sportmanagement, besloot ik door te gaan met een HBO vervolgopleiding. Maar dit bleek uiteindelijk toch geen goede match. Mijn vroegere fotografie hobby bleek veel meer mijn interesse te hebben. Dus besloot ik te starten aan de Fotovakschool. En dat bleek een schot in de roos!

Om mij verder te ontwikkelen op het vakgebied fotografie heb ik bij de Fotovakschool & Amsterdamse Fotoacademie een opleidingscursussen afgerond. Ik heb nu een aantal certificaten behaald voor fotografie en ben zeker van plan om mij daarin verder te specialiseren. Ik besloot er volledig voor te gaan en ben in maart 2020 mijn onderneming WV Productions gestart.

Nu ben ik inmiddels een paar jaar verder en super blij met wat ik heb bereikt in zo’n korte tijd. Ik heb een samenwerking met Watertoren de Bollenstreek, waardoor ik deze prachtige watertoren gebruik voor zakelijke branding- & portretfotografie, ik ben op pad voor ondernemingen om marketingbeelden en beeldbanken te realiseren, ik word ingezet op evenementen, maak LinkedIn foto’s voor wie deze nodig heeft, en ben partner en vaste fotograaf van MeerBusiness Haarlemmermeer & MeerBusiness Amsterdam!

Privé ben ik behalve fotograaf ook een fanatiek sporter! Ik doe zo'n 5 keer per week aan krachttraining in de fitness. Verder ga ik graag met vrienden erop uit voor een borrel, en houd enorm van self-develoment podcasts en boeken zoals Atomic Habits, 12 Rules for life, Principles, en nog vele meer!

Heb je een vraag? Neem contact met mij op!